Duitse woordenschat

Wanneer je een vreemde taal gaat leren is het erg belangrijk om veel woorden en termen in die taal te kennen. Hierdoor kun je jezelf beter verstaanbaar maken en zal je sneller conversaties kunnen volgen. Ook kranten en websites zijn makkelijker te lezen. Dit geldt ook als je je kennis van het Duits wilt verbeteren.

Hiervan zijn de woorden niet moeilijker dan van een andere vreemde taal bijvoorbeeld Engels, Frans of Italiaans. In het begin lijkt het lastig, al die nieuwe woorden. Maar je zult zien, dat als je er eenmaal mee begint, je snel met sprongen vooruit gaat. Hieronder staan een aantal woordenlijsten die je kunt gebruiken bij het leren van nieuwe woorden.

En daarnaast hebben we een handig programma ontwikkelt die het leren van Duitse woorden nog makkelijker maakt. Met dit programma leer je op een leuke en snelle manier nieuwe woorden, die je meteen kan gebruiken in de praktijk.

Woordenschat test

Leer spelenderwijs Duits. Met deze leuke quiz, leer je razendsnel nieuwe woorden en veelvoorkomende uitdrukkingen. Dit spelletje kun je spelen op je telefoon, tablet of computer en maakt leren leuk en gemakkelijk. Je kiest simpelweg de juiste vertaling van het Duitse woord. Eerst wordt de passieve kennis getraind en later de actieve kennis.

Kies het leertype en start de training, waar en wanneer je maar wilt. Door veel te herhalen blijven de woorden beter hangen en zal je kennis van de Duitse taal elke dag getraind en verbeterd worden.

Duits - Nederlands Nederlands - Duits